Speeltuin

Speeltuin: Aire de jeux - 500m lopen

Op loopafstand van maison Pinel en 10 minuten van Maison Lot is een groot speelparadijs te vinden. Klauteren door een kasteel, van de glijbaan of een potje basketballen? Het kan hier allemaal. Ideaal voor de kleintjes!
Pujols zondagsmarkt

Pujols – 15 min rijden

Het dorp dat geclassificeerd staat als een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Dwaal door de straatjes, geniet van het mooie uitzicht of haal wat heerlijke delicatessen op de zondagochtendmarkt en drink een drankje op 1 van de leuke terassen! Een echte aanrader.
Villeneuve-sur-lot

Villeneuve sur lot – 15 min rijden

De grote stad in de buurt is Villeneuve sur Lot. Een oude handelsstad gelegen aan de rivier de Lot met 3 indrukwekkende bruggen. Leuk om te winkelen of te bewonderen om zijn mooie bouw en bruggen. Elke dinsdag en zaterdagochtend kunt u de traditionele markt bezoeken.
strandje castelmoron sur lot

Strand Castelmoron sur lot - 15 min rijden

Toe aan wat zand tussen de tenen? Ga lekker op 1 van de 2 strandjes liggen en neem een lekker ijsje! Ook leuk om even het dorpje in te lopen waar op woensdag een marktje is.
Walibi pretpark

Walibi pretpark - 43 min rijden

Bezoek het leuke pretpark als je zin hebt in wat avontuur. Een snelle achtbaan of de misselijkmakende boot attractie! Sinds kort is er ook een groot aquapark aan toegevoegd. Heerlijk voor wat verkoeling!
Kasteel bonaguil

Chateau de Bonaguil - 48 min rijden

Het kasteel van Bonaguil is gebouwd aan het eind van de 15e, begin 16e eeuw. Bonaguil is een perfect voorbeeld van een versterkt kasteel, geconstrueerd om bestand te zijn tegen artillerie aanvallen. In de zomer zijn er avondbezoeken en middeleeuwse activiteiten. Leuk voor volwassenen en kinderen