FACILITEITEN

Luxe vakantiewoning aan rivier de Lot in Frankrijk!

Karpervissen op een unieke plek


Sinds 2024 hebben we een nieuwe aanwinst erbij! Weer een prachtige villa aan de idyllische oevers van rivier de Lot. Allebei de huizen zijn in dezelfde chique maar solide steil gebouwd. Deze villa beschikt over airconditioning en is geschikt voor maximaal 8 personen: 4 volwassen en 4 kinderen. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers met allemaal een tweepersoonsbed. De grote woonkamer met schuifdeuren biedt uitzicht op het water. Het grote balkon met luifel geeft de perfecte mogelijkheid lekker buiten te zitten in de schaduw. Beneden hebben we nog 1 slaapkamer en een extra badkamer. Het perceel van het vakantiehuis heeft een oppervlakte van 1450m2 en heeft een brede toegang tot rivier de Lot. Hier kun je heerlijk zwemmen, karpervissen, meervalvissen of gewoon heerlijk van de natuur genieten!

Voor lekkere verkoeling tijdens de zomer heb je een ingegraven zwembad van 8 x 3,5m tot je beschikking. Tijdens het bbq'en wordt je getrakteerd op een perfect uitzicht over de rivier de Lot. Vanaf het terras heb je een goed overzicht over tuin, wat fijn is als er kinderen bij zijn. Er bevindt zich op 10 minuten rijden ook een heerlijk strandje een stuwstuk lager. De rivier is hier erg breed en je kunt vanuit de tuin vrijwel het hele jaar door karpervissen. Het vakantiehuis bevindt zich dichtbij Saint-Livrade-sur-Lot wat ongeveer op de helft van dit mega stuwstuk van de Lot ligt. Hier kun je alles krijgen wat je nodig hebt. Door de grootte van het stuwstuk heb je ook meerdere karakters langs de oevers van rivier de Lot wat het erg divers maakt. Dit grootste stuw van de Lot heeft een natuurlijk bestand met schubkarper. Het gaat om de welbekende oerschubs van rivier de Lot gemixt met een kleinere populatie spiegelkarpers. Gewichten tot dik in de 50 pond zijn mogelijk. De laatste 8 jaar zijn er meerdere uitzettingen gedaan van Spiegelkarpers! De aanbeten zijn oorverdovend en de drill zul je niet snel vergeten!

Maison lot - uitzicht balkon

Luxe zwembad

Grenzend aan het terras ligt een fijn zwembad van 5 bij 2,5 meter. Als je in het zwembad ligt kijk je zo uit over de rivier en ben je ook nog eens zo bij je hengels als die af gaan:)

Maison lot - tuin en water

Karpervissen in de tuin

Mooie visplek direct aan het water. In de tuin aan het water staat een houten huisje waar je al je visspullen kan opslaan. Aan dit stuwstuk heb je prachtige karpervissen zitten. Vanuit de tuin loop je zo naar het water waar je heerlijk met je hengels aan het water kan zitten.

 

Begane grond - Woonkamer & keuken

 

3 slaapkamers

 

Parkeerplaats auto's

 

BESCHIKBAARHEID & PRIJZEN CHECKEN?KLIK HIER