FACILITEITEN

Luxe vakantiehuis met aluminium boot

aan rivier de Lot in Frankrijk!


Karpervissen op een unieke plek


Welkom bij ons prachtige vakantiehuis aan de schilderachtige oevers van de rivier de Lot. Ons vrijstaande vakantiehuis in Zuid Frankrijk is gelegen op een uniek plekje aan de rivier de Lot in het departement Lot-et-Garonne. Het huis is toegankelijk voor 4 volwassenen en 2 kinderen tm 12 jaar oud. De 1100m2 grote tuin biedt direct toegang tot de rivier, waar gezwommen, gevist en gevaren kan worden. Er ligt een mooi luxe zwembad met 4 ligbedden in de tuin gelijk grenzend aan het terras. Het zwembad biedt verkoelende mogelijkheden tijdens de warmere dagen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de rivier eens goed vanaf het water te bekijken met de luxe aluminium boot. Het grote stuwstuk heeft meerdere karakters een ook dorpjes waar je even kunt aanleggen. Villeneuve-sur-lot is een grote stad en verder zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt! Het huis is voorzien van 3 slaapkamers, badkamer met douche en toilet, woonkamer, keuken en nog een apart toilet beneden.

Voor de karpervisser is dit echt een ideale omgeving. Wat denk je van wilde langgerekte rivierschubs afgewisseld met mooie spiegels. Ook zitten er een paar volschubs op dit stuk. Kortom een erg divers bestand aan karpers. In de tuin en op het terras heb je uniek uitzicht op de rivier en het glooiende landschap. Op het grote balkon kun je voor het slapen gaan nog een blik op de rivier werpen en de mooie heldere hemel.

drone zwembad opzij

Luxe zwembad

Grenzend aan het terras ligt een fijn zwembad van 6 bij 3 meter. Als je in het zwembad ligt kijk je zo uit over de rivier en ben je ook nog eens zo bij je hengels als die af gaan:)

Hengels op boot visvakantie

Karpervissen in de tuin

Prachtige visplek aan het water. Handige ponton om je hengels neer te zetten en mogelijkheid om over de hele breedte van de tuin te vissen. Ook aluminium karperboot aanwezig om met de familie te varen of zelfs een nachtje zelf weg te gaan. Het is ook mogelijk om je shelter op het grind te zetten.

 

Begane grond - Woonkamer & keuken

 

3 slaapkamers

 

Badkamer

 

Zwembad en terras

 

Aluminium karpervisboot

BESCHIKBAARHEID & PRIJZEN CHECKEN?KLIK HIER